Blue without Limits

After the tantalizing post by Despoinarion, and being surrounded by snow and ice and freezing weather I decided to post one photo that epitomizes freedom, openness, adventure, a limitless environment, beauty, strength, and many more.

img_5517

But if was to remember and say only one, it is the blue of the sea.

Where everything begins and ends.

8 comments

  1. Μια βαθεια ανασα εκει στην κουπαστη η στην αποβαθρα κι ενα βλεμμα που δεν εχει τελειωμο, και εισαι ετοιμος παλι να αντιμετωπισεις καθε παγωνια. Καλημερουδια και να φορας σκουφι εκει στον παγωμενο βορρα.

    1. @δεσποιναριον: αυτο το χωρις τελειωμο ειναι που κανει ολη τη δουλεια… καλημερουδια στην πρωτευουσα!

      @κουκ: καλως την! μπορω να παρω το χριστουγεννιατικο καραβακι που εχεις και να φυγω; ευχαριστω εκ των προτερων!

  2. αν και αυτη την εποχη προτιμω τα χιονια,η θάλασσα είναι πάντα πολύ αγαπημενη…
    (και φετος τα χριστουγεννα την καταευχαριστηθηκα σε όλα τα χρωματα της και σε όλες της τις φασεις…)
    καλη χρονια με υγεία καλε μου 🙂

  3. Αγαπημένε Παναθήναιε,
    Δηλαδή τα δικά μας τα μπιλοζίρια (πολική διείσδυση με -30 και με αέρα -50) δεν τα λαμβάνεις υπόψη; Σε πήρε ο πόνος για τη νότια, που ζεί σε θερμό κλίμα με ολίγες ψύχρες;
    Τέλος πάντων, το απέραντο γαλάζιο είναι ένα δώρο στην καρδιά της λευκότητας. Το καλοδεχόμαστε γιατί είναι συνώνυμο της ελευθερίας, της ανεμελιάς και της απεραντοσύνης.
    Καλημέρες απο χιονισμένο βορρά μετα μπλιλοζιρίων

  4. @τρελλοτουριστρια: ναι, κι ας λεει ο Σαββοπουλος “μια θαλασσα μικρη”!

    @ιουστινακι: α πα πα πα!!!! δεν πιστευω να σου περασε εστω και για μια στιγμη απο το μυαλο οτι δεν λαμβανω – και μαλιστα πολυ σοβαρα – υποψη τα παθη σας με τα ψυχη εις το παγωμενο Μοντρεαλ! θα πρεπει ομως να σας ενημερωσω οτι ειμαι πολυ απασχολημενος επειδη ετοιμαζω τον σχεδιασμο της εξορμησης ομαδος περιηγητων στη Δυτικη Ακτη της Αμερικης… η εξορμησις αυτη θα εχει πολλαπλα θεματα και επιπεδα και φιλοδοξει να οδηγησει τους μετεχοντες σε νεες εμπειριες περιηγησης

  5. Είμαι μέσα, περιμένω απο σένα και το Δεσποινάριον να με ξεναγήσετε ( αν και θα έιμαι με τη Δάφνη αλαμπρατσέτα για να το παίζω νιάτο!)
    Πότε με το καλό να κάνω χώρο για την περιπέτεια; Πρέπει να ενημερώσω και πρωτευουσιάνα!!!

  6. ιουστινακι θα πρεπει να αποφασισει πρωτα η χιλαρυ να μπαινουμε οι ελληνες στις ηπα χωρις τις ατιμωτικες βιζες και τις χιλιαδες υπογραφες και μετα με την πρωτη ευκαιρια οσονουπω θα παμε δυτικα! ασε που προτεινω και ενδιαμεσο σταθμο (πιτ στοπ) στο Λας Βεγκας για ολιγη αγραναπαυση!

Comments are closed.