Ich bin ein Berliner! ΠΑΟ Ολε ολε ολε ολε!!!!!!

Τα λογια περιττευουν οταν οι θνητοι ανεβαινουν στον Ολυμπο! Και εστω για λιγο καθιστανται ημιθεοι!

Ο αρχιτεκτονας της Νικης
Ο αρχιτεκτονας της Νικης

Ο μεγαλος ηγετης και αρχιτεκτονας της Νικης ειναι ο Ζελικο.

Ημιθεοι
Ημιθεοι

Και ολα τα παιδια που μας εφεραν αυτη τη Νικη!

Ελλας, Ευρωπη, Παναθηναικος!

υγ. Συγχαρητηρια και στην ομαδα του δαφνοστεφους νεου, που επαιξε καλα την Παρασκευη, αλλα λυγισε μπροστα στο παθος και την ικανοτητα της Παναθας! 

υγ2. Το παρον αποτελει κραυγη χαρας, και εκφραση ελπιδας να σπασει και η κακοδαιμονια που ταλανιζει το ποδοσφαιρικο μας τμημα.

10 comments

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
    Μου άρεσε που δίνετε και επαίνους στην ομάδα του δαφνοστεφούς νέου,αυτό δείχνει ανωτερότητα .
    Δηλώνω παναθηναικός από οικογενειακή παράδοση.

    1. ευγε Ρουλα, εγω γεννηθηκα στο “Ελενα” και εκτοτε βαπτιστηκα Παναθας!

  2. Δε φανταζομαι να κανατε και νικητηριο παρτυ και να μη με καλεσατε; Αντε γιατι το πηρα εκεινο το πρασινο φουστανι με τις ασπρες βουλες; Μπαρδον να ρωτησω κατι τη Ρουλα…. Ρουλακι δεν εισαι Σκοντα εσυ; Πφφ!
    Ξαναγυριζω σε σας. Συνεχιστε να ζητωγραυγαζετε, πιανω το τεμπο και σιγονταρω.

    1. βαλε το πρασινο φουστανι, εκεινο που σε κανει να λαμπεις αληθινα! (τις ασπρες βουλες δεν θα τις σχολιασω!) γεια σου Δεσποιναριον μεγαλη Παναθα της ομογενειας και του απανταχου της Γης Ελληνισμου! σε χρηζω πρεσβειρα παναθηναικης θελησεως στην Βασινγκτονα και προσθετω το θεμα του να παιζει η Παναθα μας στο ΝΒΑ στην ατζνετα της συναντησης με τη Χιλαρυ

  3. …Πωπω με παρασυρατε και μενα στους πανηγυρισμους…!!!Σημαια δεν εχω αλλα το θεαμα και την αγωνια…”του αγωνα”.το ζησαμε εντονα λογω του γυιου που ηρθε και ειναι βεβαιως βεβαιως.. πρασινος και αυτος!!

    1. ευγε Ορφια! ευγε και στον υιο, που με τετοιους γονιους δεν μπορει παρα να ειναι πρασινο παλληκαρι!

    1. γεια σου βρε βαζελακι τρελλοτουριστακι! ειμαστε τελικα τα καλυτερα παιδια και τους αγαπαμε ολους, ακομη και τους δαφνοστεφεις!

  4. Μου επιτρέπετε να απαντήσω στην αγαπημένη μας και σπιρτόζα πρωτευουσιάνα?Αν ερωτηθώ τι ομάδα είμαι απαντώ Παναθηναικός.Το 1957 που γεννήθηκα(ουπς μου ξέφυγε)δεν υπήρχε skoda και μεγάλωσα με συζητήσεις για παναθηναικό, Παπανδρέου(γέρο), Βενιζέλο(από αναμνήσεις της γιαγιάς και του παππού),εφημερίδα Μακεδονία,που ήταν και η μοναδική εφημερίδα που έφτανε στηνπεριοχή.Ε,είμαι και λίγο skoda δε λέω…

    1. Ρουλα μου κοπιαστε, εδω ειναι χωρος της παρεας, δεν χρειαζονται αδειες! το τσαχπινικο δεσποιναριο ειναι ψιλο-χουλιγκανακι, γιαυτο και εριξε τη φολα της σκοντα, να δει αν θα τσιμπησεις! αλλα που να τσιμπησεις εσυ η Θρακιωτισσα γυναικα! και με τετοιους παπουδες και γονεις ακομα περισσοτερο! καποια στιγμη θα κανω τη βολτα τη μεγαλη να ερθω απο τα μερη σου, οποτε αναμενω και πληρη εξιστορηση!

Comments are closed.