My new car

Just to relax and have a quick spin.

The 458 Italia is the new glorious creation of Ferrari!

24437_normalAny way you look at it, makes you say: Bravi!!!! to the people who have designed and produced it.

24438_normalI leave you now, I go for this quick … I was telling you about!

Ciao!

P.S. the photos are credited to Giorgio Benvenuti, and their use in this blog is personal and not commercial. Grazzie Giorgio for the beautiful photos!

6 σκέψεις σχετικά με το “My new car”

    1. το αυτοκινητο ειναι ακομα πρωτοτυπο! δεν κυκλοφορει! θα παρουσιασθει στο κοινο στην εκθεση της Φρανκφουρτης!
      οι γατες μπορον να κυκλοφορουν ησυχες, αλλα να προσεχουν τα σκουτερακια!

  1. καλορίζικο,καλοτάξιδο!!!!
    πάνω στην ώρα επέστρεψα νομίζω.είναι το νέο μας σχολικό έτσι δεν είναι?ε,δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με πουλμανάκι της σειράς ως ντίβες-μαθήτριες που είμεθα!!!μα και κόκκινο και φερράρι!!!πήρα το απαιτούμενο ύφος μπλαζέ ήδη!
    σπεύδω να μελετήσω τα μαθήματα που έχασα το διάστημα που έκανα βουτιές στο θρακικό πέλαγος!!τι να σας πρωτοπώ!με λεμόνι και μαχαίρι πήγαινα στη θάλασσα!αχινοσαλάτα του δευτερόλεπτου, πεταλίδες, γυαλιστερές,μόνο λέπια που δεν έβγαλα στο δέρμα από το κολύμπι!!για ακόμη μια φορά διαπίστωσα ότι μέσα στο νοσοκομείο ζούμε σε ένα καταθλιπτικό πλανήτη!!

    1. μονο φεραρι! ευγε για την συνεχη προσπαθεια κατα τη διαρκεια των διακοπων σου, εισαι παναξια διευθυντρια του ατελιε! οσο για τα νοσοκομεια, μη μου μιλατε γιαυτα!

  2. Ναι κατω τα πουλμανακια και ζητω η φερραρι. Καλως μας ηρθες Μονικα με τα λεπια! Μα νομιζω δεν ειχε παραδοσεις οσο ειμασταν σε διακοπες! Εξ αλλου εκανες εργαστηρια (αχινοστραμπουλειν και ψαροκαταβροχθιζειν) Προηγεισαι στην βαθμολογια με απειρους ρουμπους! Ε τι να πω για το τελευταιο σχολιο, τι βλεπουν κι εσενα τα ματακια σου.
    Καλησπερα σε ολους!

    1. μαλλον θα χρειαστουμε δυο φεραρι, μια δεν φτανει, διθεσιο ειναι το αυτοκινητακι!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.