Greek Crisis: the untold truth behind the events of the 12th Februaruy 2011

DISCLAIMER: This article has nothing to do with anything. It is the result of intense anxiety and blurred vision, mixed with insecurity and severe doubt about the future. As such, it belongs to the realm of psychoanalysis and psychiatry, although it pertains to the affairs of the economy and the nations. Do not be misled by the surface, dig deep to see the underlying psychological issues. The writer has no responsibility for its contents, as the article was written by unknown powers and found itself in my blog.

WARNING!!!!!!! Do not continue to read unless you have a certificate of proper ideas and you promise to agree with whatever I write.

Για μαι ακομη φορα το Σαββατο 12 Φεβρουαριου κοντεψαμε να εχουμε Εθνικη Κριση, αφου ουτε λιγο ουτε πολυ, παραβιαστηκε τοσο βαναυσα η εθνικη μας κυριαρχια απο την τροϊκα που προσπαθει να μας σωσει.

Μπροστα σε αυτην την παραβιαση, τυφλα να εχουν ολες οι παραβιασεις των Τουρκων! Μπροστα στην τροϊκα, οι τουρκικες φρεγατες και τα μαχητικα αεροπλανα ειναι αθωες παρθενες.

Τωρα ισως καταλαβουμε ποιοι ειναι οι πραγματικοι φιλοι και ποιοι οι εχθροι. Οι καημενοι οι Τουρκοι ερχοντια, κανουνε μια βολτα και μετα φευγουνε. Και ερχονται για να κανουν μια βολτα βρε αδερφε, να δουνε τα καρντασια τι κανουνε, μην χρειαζομαστε βοηθεια σε κατι.

Ποσες ωρες μπορει να ειναι στον αερα ενα μαχητικο;

Ακομη και η φρεγατα εχει περιορισμενο ογκο καυσιμων, αρα και το επιχειρησιακο της ευρος ειναι μικρο χωρις πλοιο ανεφοδιασμου.

Ενω αυτη η καταραμενη η τροϊκα ερχεται και δεν λεει να φυγει!

Και αμολαει και μια συνεντευξη τυπου που καταλυει την εθνικη μας αξιπρεπεια και ανεξαρτησια!

Ευτυχως ομως, διοτι επηλθε η ωρα της κρισεως και της αληθειας!

Δηλαδη εμεις δεν ξερουμε τι πρεπει να κανουμε με τα ακινητα; Και βεβαια ξερουμε, και δεν εχουμε αναγκη κανενος να μας πει τι πρεπει να κανουμε!  Αλοιμονο αν ακουγαμε αυτους τους ξενερωτους!

Ειμαι σε θεση να αποκαλυψω την αληθεια και το πραγματικο υποβαθρο και παρασκηνιο ολων των συμβαντων, ξεκινωντας απο την ιστορικη συναντηση στο Ερζουρουμ. Μετα την συναντηση αυτη, συνταχθηκε εναλλακτικο σχεδιο  που επεξεργαστηκαμε Ελληνες και Τουρκοι μαζι, σαν αδερφια, να πωληθουν και παραχωρηθουν ολα τα ακινητα, και τα υποθαλασσια  στην Τουρκια, προκειμενου να λυθουν με τη μια και ολα τα ζητηματα υφαλοκρηπιδας και ΑΟΖ και οικονομικης κρισης.

Αυτη και μονη ειναι η αληθεια και η πηγη της αγανακτησης που κρυβεται πισω απο την ανακοινωση της ελληνικης κυβερνησης, που βλεπει οτι η αναθεματισμενη τροϊκα παει να μας χαλασει την συμφωνια του Ερζουρουμ.

Το πακεττο περιλαμβανει νησια, υφαλοκρηπιδες, ΑΟΖ, ο,τι μπορει να φανταστει κανεις ειναι μεσα, και αποκαλυπτω σημερα ενωπιον του ελληνικου λαου, οτι ετσι θα λυθει και το κυπριακο, αφου στην συναλλαγη περιλαμβανεται και η επιλυση του κυπριακου.

Γιατι λοιπον δεν μας αφηνει η τροϊκα να προκοψουμε;

Η απαντηση ειναι απλη: ο Σιωνιστης Καν και οι υποστηρικτες του δεν θελουν να επελθει προσεγγιση Ελλαδος – Τουρκιας, προκειμενου να αποσταθεροποιηθει περαιτερω η περιοχη και να επελθει η κυριαρχια του Εβραϊκου κεφαλαιου και των Σιωνιστων. Ομως εχουσιν γνωσιν οι φυλακες!!!!!

Με συμμαχο την Τουρκια, η Ελλας απαλλασσεται δια μιας απο τον ζυγο των Εβραιων! Ημαρτον Κυριε, δεν ξερω τι γραφω,  ειναι η επιφοιτησις!

Σημειωση: αριστερα εις την φωτον, ο κατα φαντασιαν συγγραφευς αφωνος προ της επιφοιτησεως, ηγουν οτι δια ταυτα, της ασυμμετριας των θηλων.

Να τελειωνουμε λοιπον με την εβραϊκη συνομωσια και την τροϊκα, που δεν αποτελει παρα τυφλο οργανο της. Με την Ελληνο Τουρκικη συμμαχια, επιλυονται ολα τα οικονομικα και εθνικα μας προβληματα, για να μην πω οτι στο μελλον μπορει να συνενωθουμε οι δυο χωρες και να γινουμε μια!

Υ.Γ. Τοτε να δειτε τσαντιλα που θα τραβηξουν οι Σιωνιστες και τα οργανα τους!

Υ.Γ. τα απομειναρια της τροϊκας εις την κολασιν, μετα την γενναια αντισταση της ελλαδος

3 comments

  1. Τραγική η κατάσταση, κωμική η μεταμεσονύκτια αντίδραση, κωμικοτραγική αποτύπωση και δεν ξέρω πώς να χειριστώ το συναίσθημα, με γέλιο ή με απογοήτευση.
    Αναρωτιέμαι μόνο αν το καλοκαίρι που θα κάνω τις βουτιές μου μήπως παραβιάσω τα χωρικά ύδατα της γείτονος.

  2. ακόμα κρατιέσαι καλά, εγώ είμαι σε πιο προχωρημένη ψυχανάλυση… κάποιος μάλιστα μου είπε ότι το πρωί ο Τράγκας στο ραδιόφωνο φώναζε “εδώ Κάιρο, εδώ Κάιρο”, άστα να πάνε, τρελλαθήκαμε

    υγ η Ρούλα σίγουρα θα κολυμπάει σε ξένα νερά εκεί πάνω, αφού εγώ εδώ στο Μπάτη θα κάνω τις βουτιές μου με αμφιβολία για το αν βρίσκομαι στην Ελλάδα 🙂

    κουράγιο!

  3. Οταν ήμουν παιδί ο καθηγητής των θρησκευτικών μας μιλούσε για την αχαριστία και την κακία των Εβραίων. Τους Εβραίους δεν τους έβλεπα. Έβλεπα μόνο έναν άνθρωπο μεταξύ γραφικού και φαιδρού και συνέχιζα να παίζω ναυμαχία. Όχι πως δεν είχα επαφή με το κακό, είχα. Μόνο που το κακό, ο δαίμονας, ήταν για μένα απόλυτα υπαρκτός. Φορούσε φανέλα με κόκκινες και άσπρες ρίγες και ερχόταν από τόπο παρακατιανό, από το λιμάνι. Ολυμπιακός το όνομα του, γαύρος κατά κόσμον. Ήταν κακός γιατί σπάνια καταφέρναμε να τον νικήσουμε. Είχε και βλάσφημους οπαδούς. Δυό φορές τον χρόνο, μια στην Αλεξάνδρας, μια στο Καραισκάκη τον έβλεπα κατάματα. Ήταν ο δαίμων της εμπειρίας μου. Όταν έγινε 16 είπα να μιμηθώ τους μεγάλους. Πήγα λοιπόν και γράφτηκα στο σύνδεσμο φίλων Παναθηναικού Ομονοίας, πλέον ορθόδοξοι της “Θύρας 13” τότε. Εν σώματι λοιπόν πηγαίναμε στα παιχνίδια. Μια φορά παίζαμε με την ΑΕΚ. Είναι η πρώτη φορά που έπιασα τον εαυτό μου να βρίζει μαζί με τους αδελφούς του συνδέσμου τον γαύρο. Με την ΑΕΚ παίζαμε, τον γαύρο έβριζα, τον γαύρο που δεν έβλεπα! Το φαινόμενο συνεχίστηκε. Κάθε φορά αισθανόμουν όλο και καλύτερα όλο και πιο ασφαλής. Ασφαλής στην βεβαιότητα ότι η Παναθηναικάρα είναι βασικά αήτητη και όταν χάνει χάνει από μηχανοραφία του γαύρου που λαδώνει διαιτητές και εξαγοράζει παίκτες.

    Τα χρόνια πέρασαν. Τα πιο πολλά τα έζησα μακριά. Μακριά από τη γειτονιά μου, από τον θεό και από τον δαίμονα της. Κάθε φορά που γυρίζω μου λέει γνωστός μου αρχαιολάτρης για πολοστή φορά ότι οι Εβραίο κατέστρεψαν τον κλασσικό ελληνισμό με τον χριστιανισμό που είναι δική τους θρησκεία. Μου λέει φίλος χριστιανός ότι δεν πάει πια στην εκκλησία γιατί δεν αντέχει τις αναφορές στην Παλαία Διαθήκη που την έγραψαν οι Εβραίοι. Άλλος φανατικός ορθόδοξος μου λέει πως αυτοί υποκίνησαν την επανάσταση στην Ρωσία για να συντρίψουν την Ορθοδοξία. Μια συγγενής μου θεωρεί το Ολοκαύτωμα εβραική σκευωρία. Οι πιο ρεαλιστές μου λένε ότι αυτοί μας δάνεισαν για να μας κάνουν υπόδουλους στις τράπεζες τους.

    Ο δαίμων της γειτονιάς δεν φτάνει πια. Ο Εβραίος είναι εκείνος που φταίει για όλα ώστε εμείς να μη φταίμε για τίποτα. Έτσι μπορούμε να συνεχίζουμε χωρίς τύψεις και, χωρίς πίεση για αποφάσεις, να απολαμβάνουμε την ευδαιμονία μας. Δαίμων ο Εβραίος, δαίμων ευ-δαίμων!

Comments are closed.