Hellas, Europe, Panathinaikos UPDATED 10th May 2011 – Ελλας Ευρωπη Παναθηναικος

Μεσα στα βαρεια συννεφα που σκιαζουν τη χωρα, η τριφυλλαρα πηρε το 6ο κυπελλο ευρωπαικης καλαθοσφαιρισεως – την κουπα – και ανεπτερωσε το καταρρακωμενο ηθικο μας.

Συσσωμος ο λαος του Παναθηναικου κραυγαζει: “Γιαννακοπουλε Θεε, παρε αμεσως την ΠΑΕ”, μηπως μπορεσουμε και ξαναδουμε πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο πριν μπουμε στον εικοστο δευτερο αιωνα.

Το βιντεο κλιπ που ακολουθει το αφιερωνω στην εξαδελφη Δεσποινα που με ενεπνευσε με τον παναθηναικο οιστρο και παλμο της.

“Οσο για τις ψαροκασελες, τις αφηνουμε στην θλιβερη καταντια τους.” εγραψα και ορθα ο εξαδελφος σχολιασε οτι αδικω την ομαδα μπασκετ του ολυμπιακου. Σωστα, και συμφωνω. Η αδεξια και ελλιπης προταση μου αφορουσε τα χουλιγκανια που απο φθονο πανε και συγκρουονται με τα δικα μας χουλιγκανια και χρησιμοποιουν και καλασνικοφ!

8 σκέψεις σχετικά με το “Hellas, Europe, Panathinaikos UPDATED 10th May 2011 – Ελλας Ευρωπη Παναθηναικος”

  1. Συλλογος μεγάααλος
    δεν υπάρχει άααααλος!
    Δεν υπάρχει άλλος πιό δυναμικός!!!!!!

    Να φανταστείς,μεχρι κι ξάδερφος ο γαβρος, ήθελε να με τρέχει τα ξημερώματα στο Ελ Βενιζέλος!

    1. Καλημερα Εξαδελφη!!!!!! Ενωμενοι ας προχωρησομε μπροστα, μια και πισω ευρισκεται γκρεμος. Το ρεμα θα το διαβουμε αν ειμεθα ενωμενοι παναθηναικοι και γαυροι. Με ενεπνευσες με τον Υμνο, και ανεσυρα απο το σεντουκι της ληθης ενα βιντεακι που ειχα φτιαξει με τον Υμνο και φωτογραφιες της Λεωφορου. Μπες στο ενημερωμενο αρθρο για να το δεις. Στο αφιερωνω.

  2. Ειμαι ανερυθριαστα κοκκινος,κατακκοκινος.Γαυρος καταγαυρος.Ξιδατος,παστος,στο τηγανι,στο φουρνο με σκορδο…
    Χθες ομως καταχαρηκα με το τριφυλλι,οπως και στις προηγουμενες επιτυχιες Ειχα μαλιστα και αγωνια στα τελευταια 3 λεπτα.
    Ομαδα παγκοσμιου κλασης.Ηθελα να παω και στην υποδοχη.Ενοιωσε εκπληξη η βαζελος συζυγος μου.
    Δικαιουμαι και εγω μεριδιο απο τη χαρα σας.Ελληνικη ομαδα,πατριωτακια με ταλεντο πολλοι παικτες της.Και Διαμαντι ο Διαμαντιδης.
    Αδικεις ωστοσο τον Θρυλο στο μπασκετ γιατι ειναι στις κορυφαιες ευρωπαικες ομαδες με αξιολογο ελληνικο …ροστερ

    1. Εξαδελφε!!!!!!! Ευγε, με συγκινησες. Ως ζευγος αποτελειτε υποδειγμα για την ελληνικην κοινωνιαν. Γαυρος και βαζελιτσα ενωμενοι. Εχεις δικηο για την ομαδα μπασκετ του Ολυμπιακου, και το αναγνωριζω στην ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ εκδοση του αρθρου.

  3. Όταν κάνεις αυτό που ξέρεις να κάνεις, όταν η σκέψη δεν χάνεται στην αλογία των σχεδίων και της μεταφυσικής, όταν δεν θεωρείς αλλά ζεις, είσαι εν-τω-κόσμω, είσαι μόνιμα γηπεδούχος, είσαι σε ένα αιώνιο νυν. Το παρελθόν με τις ενοχές και τις τύψεις δεν υπάρχει, υπήρξε. Το μέλλον με την ελπίδα και τον φόβο δεν υπάρχει, θα υπάρξει. Εκεί στο φως της ελευθερίας του νυν συλλέγεις τον λόγο του είναι. Δεν είσαι μεγάλος ή μικρός, είσαι ο Σύλ-λογος!

    1. Μανωλη!!!!!!! Ομολογω οτι με παρεσυρε το χουλιγκανικο παθος και αδυνατω να σε ακολουθησω στην τοσο λιτη αλλα και περιεκτικη διατυπωση σου. Το μυαλο μου ειχε κολλησει και στην ομοιοκαταληξια του “Ελλας Ευρωπη Παναθηναικος…… το λιμανι και ο Ολυμπιακος” αλλα ευτυχως στο τελος το αφησα εξω. Θυμηθηκα εκεινο που ειχες γραψει παληοτερα για το Κακο, που υπαρχει παντου. Ετσι κι εμεις, οι βαζελοι, οτι και να κανουμε, στο τελος τα “χωνουμε” στον γαυρο, που ειναι το Κακο.Ξερεις βεβαια οτι στην Κορινθο πλακωθηκαν τα χουλιγκανια των αιωνιων και ενα γαυροπουλο 22 ετων, υιος αστυνομικου, πυροβολησε και τραυματισε στα ποδια δυο βαζελους με ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ!!!!!!! Τελος παντων, καποτε θα το ξεπερασω και αυτο.

      1. Εύγε για τον ύμνο! Τον έστειλα στην κόρη μου για να μαθαίνει το παιδί.

        Η Πανάθα απέδειξε ότι όταν κάποιος ζει αυτό που κάνει, όταν είναι μέτοχος και όχι θεατής, γίνεται ευμήχανος, βρίσκει λύσεις. Η ευμηχανία έρχεται όταν κάποιος ζει μιαν κατάσταση και όχι όταν είναι αποκομμένος από αυτήν, χαμένος στην παραφιλολογία, στις διαδόσεις, στην διαμεσολαβημένη πληροφόρηση. Τότε γίνεται αμήχανος, έρμαιο των συμπληγάδων καλού και κακού.

        Ο γαύρος είναι κακό στο μέτρο της παρουσίας του και δράσης του στον προσωπικό ορίζοντα του συγκεκριμμένου βάζελου όπως του βάζελου που έφαγε τις σφαίρες. Η επαγωγή όμως στον αεί γαύρο, στην ουσία Γαύρος, αποτελεί παγίδευση στα γρανάζια της αμηχανίας, της μεταφυσικής. Κοινός ο τρόπος τότε με τα “ξένα κέντρα αποφάσεων”, την εξαποδώ Εβραιομασσονία και ότι άλλο ερμηνεύει την μιζέρια μας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.