Roula, Despoinarion, Manolis

This is a thank you note to the three champions of commenting on this blog.

They are:

Roula with 100 comments, Despoinarion with 87 comments and Manolis with 100 comments.

This is not a routine or a habit. This is open expression and authentic communication. Which I enjoy and cherish.

Thank you my champions blog-friends.

I also want to thank all the other visitors and friends who take the time to leave a comment.

12 comments

  1. Παναθηναιε φίλε μου. Ευχαριστω για την τιμητική διάκριση κατ´ αρχήν. Αυτη η ιντερνετικη διάδραση ειναι για μερικούς απο εμάς ίσως πιο σημαντική απο άλλους. Ίσως με αυτο που θα πω να καλυπτω τον εαυτό μου καιντην Ρούλα γιατί τον αγαπητο Μανώλη δεν τον γνωρίζω. Είμαστε μακρυα και η ανάγκη για ενδιαφέρουσα επικοινωνία ειναι αυξημένη. Όταν λοιπόν βρίσκεται ένας άνθρωπος που μοιράζεται εδω τον πλούτο των γνώσεων του μαζι μας, ειναι λογικό να μας μαγνητισει. Με την σειρά μου κι εγω σε ευχαριστω γιατί εδω καταθετεις την γνώση, τη γνώμη και την ψυχή σου. Προσβλεποντας στη συνέχεια αυτής της ωραίας σελίδας, στη συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων, εύχομαι ποτε και τίποτα να μη σταθεί εμπόδιο σ´αυτη σου την επικοινωνιακή διάθεση.

  2. Παναθηναιε φίλε μου. Ευχαριστω για την τιμητική διάκριση κατ´ αρχήν. Αυτη η ιντερνετικη διάδραση ειναι για μερικούς απο εμάς ίσως πιο σημαντική απο άλλους. Ίσως με αυτο που θα πω να καλυπτω τον εαυτό μου καιντην Ρούλα γιατί τον αγαπητο Μανώλη δεν τον γνωρίζω. Είμαστε μακρυα και η ανάγκη για ενδιαφέρουσα επικοινωνία ειναι αυξημένη. Όταν λοιπόν βρίσκεται ένας άνθρωπος που μοιράζεται εδω τον πλούτο των γνώσεων του μαζι μας, ειναι λογικό να μας μαγνητισει. Με την σειρά μου κι εγω σε ευχαριστω γιατί εδω καταθετεις την γνώση, τη γνώμη και την ψυχή σου. Προσβλεποντας στη συνέχεια αυτής της ωραίας σελίδας, στη συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων, εύχομαι ποτε και τίποτα να μη σταθεί εμπόδιο σ´αυτη σου την επικοινωνιακή διάθεση.

    Περαστικός 1 Της δώσανε βραβείο και κατέλαβε το ποντιουμ.
    Περαστικός 2 μήπως ειναι Ποντια;
    Περαστικός 1 ψώνιο ειναι μανα μου
    Περαστικός 2 πάμε για σουβλάκια;

    1. Η λογικη επαγωγικη σκεψη δεν αποκλειει ενα ψωνιο απο το να καταλαβει το ποντιο ποντιουμ. Γεια σου Δεσποιναριον με το στριφογυριστο περιποιημενο χιουμορ!!!! Οι ευχαριστιες και η εκτιμηση ειναι αμοιβαιες!!!!!! Αντε τωρα κουνησου να ερθεις, ψηνω Ρουμανικα σουβλακια (μιτς) στον κηπο στο Βουκουρεστι και σας περιμενω!!!

  3. Ω! Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε τα μάλα! Ο κότινος είναι είναι ιδιαίτερη τιμή και διάκριση, υποκλίνομαι με τη σειρά μου στην ευγένειά σας και τη γενναιοδωρία σας!

  4. συγχαρητήρια στους 3 champions…
    είναι champions όχι μόνο στην ποσότητα αλλά και στην ποιότητα… μπράβο

    υγ εγώ είμαι στους “other visitors and friends”?
    ή έχω πολύ δρόμο ακόμα?

    1. Ναταλια!!!!!!!!! Εισαι πολυ κοντα στο ποντιο ποντιουμ που λεει και το Δεσποιναριον!!!!!! Τωρα σε ποια κατηγορια ανηκεις;;;;; Σε καμια!!!!!! Η Ναταλια δεν κατηγοριοποιειται!!!!! Ειναι αερας και απιαστη!!!!

  5. Τι χαρουλες ειναι αυτες!Μπραβο στους υπεροχους σχολιαστες που βραβευτηκαν. Εδω απολαυσαμε μοναδικες στιγμες πνευματικης ανατασης και ποιοτικες αναφορες. Νομιζω πως χωρις την παρουσια και την συνεισφορα ολων κατι θα ελειπε και θα νιωθαμε λιγο πτωχοτεροι.
    Συγχαρητηρια σε ολους και πρωτα στον μπλογκερ που ειχε την ιδεα της βραβευσης. Σας φιλω ολους.

    1. Γιαννα!!!! Η παρεα ειναι ωραια!!!! Η βραβευση δινει σε ολους μας την ευκαιρια να χαρουμε και να προχωρησουμε ακομη περισσοτερο. Ευχαριστιες και σε εσενα ιδιαιτερες, αφου εισαι απο τους στυλοβατες του μπλογκ. Καλη Κυριακη….

  6. Θα ευχαριστήσω διπλά. Πρώτον για την τιμητική διάκριση και δεύτερον για το ίδιο το περιεχόμενο του μπλόγκ. Οι αναρτήσεις δεν έχουν στοιχεία εντυπωσιασμού, δεν τυφλώνουν με την λαμπρή προβολή του δημιουργού. Αντιθέτως τον δαπανούν δίδοντας προτεραιότητα στην α-λήθεια του είναι, κοινωνός και εν-έργω-ποιών της οποίας είναι ο δημιουργός του μπλογκ. Δαπανάται η προβολή και η επίδειξη υπέρ της ετερότητας, ετερότητας που σαν αντιληπτική βάση του είναι δια-κοσμεί την εν-εργω-ποίηση της αλήθειας, παράγει δηλαδή αυθεντική τέχνη. Ο κλητικός-αποκαλυπτικός χαρακτήρας της δια της ετερότητας δια-κοσμημένης εν-εργω-ποίησης της αλήθειας του είναι, είναι η προϋπόθεση περαιτέρω στοχασμών, αναζητήσεων και σχολίων.

    1. Ξεκινω απο την τελευταια προταση, που αφορα το περαιτερω. Το περαιτερω μπορει να υπαρξει μονο σοτ βαθμο που εις εκαστος των μετεχοντων μετεχει ως προσωπο αυθεντικο και αληθινο, και οχι ως προσωπιδα. Αυτη ειναι και η βαση της “τιμητικης διακρισης” που αναφερεις Μανωλη, ειναι η ικανοτητα ενος εκαστου υμων των βραβευθεντων να μετεχετε ως Προσωπα και ουχι ως προσωπιδες, ως αυθεντικοι και ουχι ως πιθηκιζοντες μιμητες. Και αυτο αναποφευκτα οδηγει στο ερωτημα: “ποσο διαφορετικη θα ητο σημερα η χωρα εαν περισσοτεροι πολιτες ησαν αυθεντικα προσωπα”.

Comments are closed.