Ο εμφύλιος πόλεμος του ελληνικού ποδοσφαίρου

0
4
views

Το βράδυ της 13 Φεβρουαρίου 2016 έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, στον οποίο η ΑΕΚ, νεοφώτιστη στην Πρώτη Εθνική (αλοίμονο μου, την λένε Premier League σήμερα) ενίκησε με σκορ ένα μηδέν τον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό.

vargas_aek_olympiacos

Ναι, δεν είναι ψέματα, ο Ολυμπιακός έχασε και μάλιστα απο την νεοφώτιστη ΑΕΚ.

αποτελεσμα

Οι προβολείς όμως στράφηκαν και πάλι στο υπόβαθρο, στο παρασκήνιο. Τη λεγόμενη “παράγκα”, ή ακόμη χειρότερα, τη “συμμορία”, ένα παρα-κύκλωμα με διαιτητές και παράγοντες, που διάφοροι ισχυρίζονται ότι υπάρχει και κατευθυνόμενη απο΄τον μεγάλο “άνδρα” του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη κάνει τα πάντα για να κουμαντάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να διευκολύνει τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης έχουν “κατηγορηθεί” αλλά η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει ακόμη αποφανθεί. Οι έρευνες είναι ακόμη σε στάδιο προανάκρισης.

ηδονη

Ενδεικτικές “κατηγορίες” εναντίον του Ολυμπιακού είναι ότι ορίζει και επηρεάζει τους διαιτητές που “σφυρίζουν” στους αγώνες με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οι αντίπαλοι και να ευνοείται ο ίδιος. Παραδείγματα είναι τα πέναλτυ που δίνονται “χαριστικά” στον Ολυμπιακό, και οι σκληρές αποφάσεις (π.χ. αποβολές) εναντίον ομάδων όπως ο ΠΑΟ.

Η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ έδωσε αφορμή για να ξεσπάσει ο κ. Μελισσανίδης μαινόμενος κατά της “συμμορίας”.

mel

Ο κ. Μελισσανίδης είναι ο ισχυρός ανήρ της ΑΕΚ. Μετά τον αγώνα δόθηκε στην δημοσιότητα το φύλλο αγώνα στο οποίο αναφέρονται διάφορα συμβάντα και στιχομυθίες ανάμεσα στον κ. Μελισσανίδη και τον παρατηρητή διαιτησίας κ. Δημήτριο Κύρκο. Όλα τα στοιχεία είναι από το φύλλο αγώνα που διέρρευσε.

στιχο1
Enter a caption

Στιχομυθία πρώτη. Μελισσανίδης προς Κύρκο: “Αρχίδι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε;”

στιχο2 Στιχομυθία δεύτερη.Μελισσανίδης προς Κύρκο: “Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμήσω γαμώ τη συμμορία σας.”

στιχο3

Στιχομυθία τρίτη.  Μελισσανίδης προς Κύρκο: “Θα σε τινάξω στον αέρα. Ξέρω που μένεις, και τι κάνεις. Είσαι μέλος της συμμορίας.”

Δεν χρειάζεται να σχολιάσω τις στιχομυθίες, τα λένε όλα οι λέξεις.

Επιβεβαιώνεται ο φαύλος κύκλος του “αίματος” ανάμεσα στις δύο πολωμένες “παρατάξεις”.

Επειδή εκτός από τα “γαλλικά” ο κ, Μελισσανίδης διαθέτει και χιούμορ, έκανε και την ακόλουθη δήλωση.

αλι

Ο Ολυμπιακός από την άλλη μεριά κατηγορεί με τη σειρά του τη διαιτησία, ως πανάθλια.

χειρουργειο

Όσον αφορά το παιχνίδι ποδοσφαίρου, ήτανε μάλλον κακό και θα ξεχαστεί γρήγορα.

Όπως προανέφερα, είμαι οπαδός του ΠΑΟ.

Αλλά αυτή η κατάσταση με αρρωσταίνει.

Δεν χάρηκα με την ήττα του Ολυμπιακού. Γιατί όλα τα λύματα βγήκανε ξανά στους δρόμους. Άνοιξαν οι βόθροι και ανασάναμε τα αρώματα!

Έτσι όπως έιναι τα πράγματα, μόνον κοπρολάγνοι θα απολαμβάνουν τα του ελληνικού ποδοφαίρου!