“Αρκαδία”

Το θέρετρο “Αρκαδία” ήταν πάντα δημοφιλές στην μεσαία τάξη. Παραμένει ανοικτό όλο τον χρόνο, σε υψόμετρο 1,000 μέτρων, με άνετα κομψά διακοσμημένα δωμάτια και υπέροχη θέα στο οροπέδιο και τα γύρω βουνά, ένα εξαιρετικό εστιατόριο, και ευρύχωρες αίθουσες για κοσμικά συμβάντα.

Ανάμεσα στους τακτικούς πελάτες της “Αρκαδίας” ήταν η Ρομπέρτα, ο άντρας της Μάριος, και ο Αλέξανδρος. Η Ρομπέρτα ήταν χρόνια παντρεμένη με τον Μάριο. Ένα Σαββατοκύριακο συνάντησε τον Αλέξανδρο στην “Αρκαδία”, σε ένα διήμερο που οργάνωσε ο Μάριος για να εορτάσει μια επαγγελματική του επιτυχία με μερικούς φίλους. Ο Αλέξανδρος ήταν ένας από τους καλεσμένους.

Ο έρωτας που φούντωσε ανάμεσα στην Ρομπέρτα και τον Αλέξανδρο εκείνο το Σαββατοκύριακο στην “Αρκαδία” δεν σίγασε παρά μόνο με το θάνατο της.

Ο Μάριος έκανε πως δεν καταλαβαίνει, θέλοντας να σώσει τον γάμο του. Η Ρομπέρτα όμως είχε άλλη άποψη. Εγκατέλειψε την συζυγική εστία και πήγε να ζήσει μόνη της. Ο Μάριος και ο Αλέξανδρος δεν ξαναμίλησαν ποτέ.

Η Ρομπέρτα και ο Αλέξανδρος δεν πρόλαβαν να παντρευτούν. Μια βροχερή βραδιά, ένας μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε τη Ρομπέρτα σε μια διάβαση πεζών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.