Καλο Ταξιδι Ταιβ

Ο Ταιβ ταξιδεψε εχθες το βραδυ.

Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα την σκεπασει.

Tizian_053

26 comments

  1. Δεν περιμενα να δω αυτο μπαινοντας να πω μια καλημερα. Τα λογια ειναι περιττα, φτωχα τετριμμενα. Ευχομαι να περασετε απο την θλιψη, στην γλυκεια αισθηση οτι παντα θα ειναι διπλα σας και θα σας συντροφευει. Γιατι οι δικοι μας ανθρωποι και ειδικα οι μανουλες ειναι παντα κοντα μας μεχρι να γερασουμε. Σας το λεω μεσα απο την ψυχη μου εγω που την εχασα στα δεκαεξι μου,αλλα την εχω παντα διπλα μου..Θερμα Συλυπητηρια.

  2. Το όνομα που προσδίδετε με μπέρδεψε (γιατί προφανώς δεν σας γνωρίζω καλά, ως αναγνώστης σας). Αλλά απο τα σχόλια συμπέρανα, πως είναι το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ σας πρόσωπο, καλό της ταξίδι. Θα την σκέφτεσται πάντα και θα είναι δίπλα σας, όσο κι’ αν αυτό τώρα σας φαίνεται αδύνατον.

  3. Καλό ταξίδι της εύχομαι!
    και επειδή οι άνθρωποι ζούν όσο τους θυμόμαστε σας εύχομαι να είστε καλά να τη θυμάστε!

  4. θερμα συλλυπητηρια.Τα αγαπημενα μας προσωπα οσο τα κραταμε ζωντανα στη σκεψη μας δεν φευγουν ποτε απο κοντα μας.Την ιδια ημερα πριν τρια χρονια εχασα και γω την μητερα μου.Μπορω να καταλαβω πολλα.

    1. ευχαριστω πολυ
      να εισαι καλα και να τη θυμασαι τη μητερα σου
      αυτη η θυμηση ειναι σαν αγκυρα μεσα στην ψυχη, κραταει γερα

  5. Θερμά συλλυπητήρια και καλή δύναμη σας εύχομαι.
    Ένα θα σας πω,να της μιλάτε, να της ψιθυρίζετε,τα πάντα.Εκείνη όλα θα τ ακούει, μα όλα.
    Εγκάρδια καλημέρα

  6. Αγαπημένε Παναθήναιε,
    Ας έχει ένα όμορφο ταξίδι στο άπειρο. Κι ας μείνει για πάντα χραγμένη στις μνήμες. Είναι η ωραιότερη ανταπόδοση για μια μητέρα που αγαπήθηκε και αγάπησε.
    Τη συμπάθειά μου σε όλη την οικογένεια.

  7. Τα θερμα μου συλληπητηρια για την μητερα σας. Ας ειναι ελαφρο το χωμα που θα την σκεπαση. Και εσεις να ζητε και να την θυμωσαστε.

Comments are closed.