The real agenda of co-operation between Qatar and Greece – Η αληθινη ατζεντα συνεργασιας μεταξυ Καταρ και Ελλαδος

qatar

Σημερα ευρισκομαι εις την εθνικα υπερηφανη θεση να αποκαλυψω την πραγματικην ατζεντα συνεργασιας Καταρ – Ελλαδος, οπως αυτη συμφωνηθηκε στην προσφατη επισκεψη του Ελληνος Πρωθυπουργου εις το Καταρ. Παρευθυς αποκαλυπτω τους βασικους αξονες:

CACEBC92EEF9CA7E12168194CD1D996E

1. Οικονομικες φυλακες, καταπολεμηση της φοροδιαφυγης, και περιστολη των δαπανων δια της καταργησεως ολων των ΔΟΥ. 

Σε καθε νομο της Ελλαδος θα κτισθουν (προκατασκευασμενες) οικονομικες φυλακες.

jailcell2

Το Καταρ θα επενδυσει στα κτισματα αυτα και θα προσλαβει ολους τους απαιτουμενους υπαλληλους με μικτα 400 ΕΥΡΩ το μηνα, και πολλα τους ειναι.

Σε καθε νομο θα προσληφθουν τουλαχιστον 100 ατομα.

jail-uniforms-24115

Για την απλοποιηση των διαδικασιων, καθε μηνα θα γινεται κληρωση σε Πανελληνιο επιπεδο και θα αναδεικνυονται 100,000 “τυχεροι”, εκ των οποιων: 99,990 θα φυλακιζονται αυτοματως, ενω 10 θα ταξιδευουν στο Καταρ για τουρισμο. Εκαστος φυλακιζομενος θα πληρωνει 30 ΕΥΡΩ καθε μερα για την φιλοξενια του εις το συγκροτημα, το οποιο θα διαθετει παρεκκλησιο, ψησταρια και πισινα. Η φυλακιση ενος εκαστου θα διαρκει ενα μηνα ακριβως.  Οι φυλακισθεις θα εξαιρειται της κληρωσεως του επομενου μηνα, και για τους επομενους 11. Αρα αν ειναι τυχερος, θα μπει στην φυλάκα και παλι καποια στιγμη τον επομενο χρονο.

Jail

Καταργουνται οι φορολογικες δηλωσεις, οι εφοριες, και ολες οι σχετικες υπηρεσιες του Υπουργειου Οικονομικων.

Πας φυλακιζομενος ειναι εν δυναμει φοροφυγας, οποτε θα δημευεται τουλαχιστον το ημισυ της περιουσιας του. Αν θελει να προσφυγει στην Δικαιοσυνη, τον κακον του τον καιρον, καθοσον η Δικαιοσυνη δεν θα σχολειται με αυτες τις υποθεσεις. Κι ας παει στην Χαγη να βρει το δικηο του μετα απο 20 χρονια!!!!!

Al Capone

Εναλλακτικα, ο κατεχων φυλακιζομενος θα δυναται να καταβαλει 1 εκατομμυριο ΕΥΡΩ την ημερα και να μειωνει ή και να αποφευγει ολοκληρωτικα την εκτιση της ποινης. Στην περιπτωση αυτη, το Καταρ θα κατακρατει για λογους αποτελεσματικης διαχειρισης το 80% των εσοδων.

assets_LARGE_t_420_28587536_type12128

Το μηνιαιο εσοδο για το Ελληνικο Δημοσιο απο την φυλακιση των εν δυναμει φοροφυγαδων θα ειναι 90,000 επι 30, ηγουν οτι 2,700,000 ΕΥΡΩ ανα νομο, οποτε κατα μεσο ορο πολλαπλασιαζοντες επι 50 θα εχομεν 135,000,000 ΕΥΡΩ μηνιαια εσοδα. Το ετησιον εσοδον του Κρατους θα ανερχεται εις 12 επι 13,500,000 ΕΥΡΩ, ηγουν οτι 1,620,000,000 ΕΥΡΩ.

11949945962117374864jail_pay.svg.med

Το Καταρ θα λαμβανει ως κοστος και δικαιωματα  τα 1,000,000,000 ΕΥΡΩ, ενω θα εχει και δικαιωμα 50% επι καθε κατασχεσεως πραγματοποιειται επι της περιουσιας των φυλακιζομενων.

Κατα μεσον ορο εκτιμαται οτι τα ετησια εσοδα απο κατασχεσεις θα ειναι 100,000 εξοχικες και κυριες κατοικιες, εκ των οποιων οι 50,000 θα περιερχονται εις την δικαιοδοσιαν του Καταρ. Τα κατασχεζομενα μετρητα προς το παρον δεν εχουν εκτιμηθει. Και ουτε και χρειαζεται. Εξαλλου δεν υπαρχει ρευστοτης, οποτε γιατι να χανομε το χρονο μας;

Greece's PM George Papandreou welcomes Qatar's Emir Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani in Athens

2. Αξιοποιηση της γης

Ολα τα κατασχεθεντα εκ του Καταρ ακινητα θα ανταλλασοονται κατα την προτιμηση του Καταρ με οικοπεδα και ακινητα υπο τον ελεγχον του Ελληνικου Δημοσιου. Ηγουν οτι, ενα δυαρι στον Κορυδαλλο θα ανταλλασσεται με ενα δυαρι που εχει στην ιδιοκτησια του το Ελληνικο Δημοσιο στην Πλατεια Μαβιλη, ή ενα οικοπεδο, ή μια δασικη εκταση στην Χαλκιδικη. Με την ανταλλαγην, το Ελληνικον Δημοσιον θα γινεται ιδιοκτητης του δυαριου στον Κορυδαλλο, και το Καταρ θα εχει την ιδιοκτησια και δικαιωμα οιασδηποτε χρησης του οικοπεδου στην Χαλκιδικη. Δασικες εκτασεις περιλαμβανονται στο σχημα ανταλλαγων. Για καθε τετραγωνικο μετρο κατοικιας το Καταρ θα δικαιουται 10 στρεμματα δασικης εκτασεως οπου γουσταρει.

villitses

Συμφωνα με το διεθνες Δικαιο, αν οι Ελληνες ειχαν το δικαιωμα να ξεσκισουν τις δασικες εκτασεις και να τις καταπατησουν δια μαιζονετας την παρελθουσαν δεκαετιαν, δια ποιον λογον δεν θα δυνανται να πραξουν το ιδιον και οι Καταριανοι;

ÑÏÄÏÓ ÐÕÑÊÁÃÉÁ

Και προειδοποιω τους εχοντες αντιρρηση: ειναι  καλυτερα δηλαδη να τα καιμε καθε καλοκαιρι; Με τον δικαιο αυτο τροπο τα παιρνουνε αυτα που θελουνε χωρις αποκαϊδια και καταστροφες. Και εχουνε και καποιοι ανθρωποι δουλεια.

1F6A105C9DAB29F014334E2B3AAA866B

3. Αεροδρομια και μαρινες

Ολα τα περιφερειακα και επαρχιακα αεροδρομια και μαρινες της Ελαδος περιερχονται αυτοματως εις την ιδιοκτησιαν του Καταρ, το οποιον θα πρεπει εις ανταλλαγμα να προσλαβει 100 εντοπιους κατοικους εις συναφεις επιχειρησεις.

tatoi-expo38

Το Καταρ θα κανει ο,τι θελει στις εγκαταστασεις που θα αποκτησει, και θα αποζημιωνει το Ελληνικο Δημοσιο πληρωνοντας τους μισθους των απασχολουμενων εις αυτες. Ο βασικος μισθος (και μονος ως εκ τουτου) θα ανερχεται σε 300 ΕΥΡΩ μικτα, καθοσον ολο και κατι τις θα εχουσιν οι εργαζομενοι απο φιλοδωρηματα, κι αν δεν εχουν, κακο δικο τους. “Αντι να μας ευχαριστουν που τους δινομε εργασια, γινονται και αδηφαγοι;”, ελεγαν χαρακτηριστικα οι ανθρωποι του Σεϊχη.

em

Αυτοματως ολα τα ξενοδοχειακα συγκροτηματα εις ακτινα 150 χιλιομετρων απο οιανδηποτε μαρινα και οιονδηποτε αεροδρομιο καθιστανται ιδιοκτησια του Καταρ, που δεν χρειαζετια να καταβαλει επιπροσθετο τιμημα στο Ελληνικο Δημοσιο, ή αποζημιωση στον ιδιοκτητη.

Ως μπονους, ο ιδιοκτητης απαλλασσεται της κληρωσεως δια φυλακισιν (βλεπε 1) δια περιοδον 2 μηνων.

assets_LARGE_t_942_43419014

Το Καταρ μπορει να αποφασισει να κρατησει ενα ξενοδοχειο για εκμεταλλευση, ή να το πουλησει. Με τον τροπο αυτο θα κυκλοφορησει και χρημα, λογω των πολλαπλων συμβολαιογραφικων πραξεων, οπως επισης και των φορων μεταβιβασεως.

ΚΑΤΑΡ

3. Ποδοσφαιρικο πρωταθλημα

Ολα τα επαγγελματικα πρωταθληματα περιερχονται εις το Καταρ, οπως επισης και ολες οι ποδοσφαιρικες ομαδες.

Mansour_682x400_956224a

Οποιος διαφωνει να παει να ζησει αλλου.

Η Εθνικη Ελλαδος καθισταται Εθνικη Καταρ. Ηλθε επιτελους η ωρα να αποκτησει αξιολογο εθνικο συγκροτημα αυτη η συμπαθης χωρα.

2011081001991_155838354

Για λογους συναισθηματικους, το εθνικο συμβολο, ηγουν οτι η σημαια της Ελλαδος θα ειναι ραμμενη στο εσωτερικο του σλιπ  των ποδοσφαιριστων του Εθνικου Συγκροτηματος.

sekh2

Αισθανομαι εξαντλημενος μετα απο το εξονυχιστικο και κατατοπιστικο αποκλειστικο ρεπορταζ, και κλεινω με μια προειδοποιηση προς ολους οσοι πιθανα εκφρασουν αντιρρησεις στο μεγαλοπνοο προγραμμα που μολις περιεγραψα: Οσοι διαφωνειτε στα τσακιδια και γρηγορα πριν….

gg07_KenDavitian

Και (για να μην ξεχνιομαστε) ολοι οι τεμπεληδες που ηρθανε στην ομορφη χωρα μας για να τη μολυνουνε, στα τσακιδια κι εσεις ολοι! Βιτ!!!!! Α λα Μαιζον!!!!!

yot-660

Δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο. Χρειαζεται;

article-2044430-0C91943400000578-762_468x317

Και δια να δωσω την πληρη εικονα του φρονηματος του ελληνικου λαου, επιτρεψατε μου να μοιραστω μαζι σας μια επικαιρη φωτογραφια, οπου νεες ελληνιδες ατενιζουν την νεα ελλαδα με αισιοδοξια.

7af6463b83f424d1eaae216e7feceeaa_XL

9 comments

    1. Εγω, εγω, με θυσιες και σκληρη εργασια!!!!!!Χαιρομαι που με αναγνωριζεις ως κορυφαιο του οικονομικου και πολιτικου ρεπορταζ!!!!!! Διαδωσε το!!!!!!! Η αληθεια πρεπει να λαμψει!!!!!!!!

  1. Άξιος, άξιος, άξιος!

    Αναμένομεν αντίστοιχο ρεπορτάζ και σε μελλοντικές επενδυτικές εξορμήσεις: Κουβέιτ, Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Ρωσία!

  2. Βρε μην τους βαζεις ιδεες….
    Καλα εβαλες τις Ελληνιδες να ατενιζουν στο τελος, να ατενισει λιγο και ο ανδρικος πληθυσμος της Ελλαδος, μπας και του ανεβει το ηθικο!

    1. Αγαπητωτατη, η ταπεινοτης μου ενίοτε επικοινωνει με το υπερπέραν και αισθανομαι την αναγκην να μοιραζομαι τις ειδησεις. Ίσως ομως εχεις διακαιον, άς μενουν καποια πραγματα στο σκοταδι. Οχι βεβαια οτι αυτο θα μας σωσει. Ειναι σαν το μαντηλι που βαζουνε στα ματια των υπο εκτελεση θανατοποινιτών. Οσον αφορα την αισιοδοξια, συμφωνω οτι οι αρρενες ειμεθα πλεον ευάλωτοι. Αυτος ειμαι ενας παραπανω λογος να μας αγαπατε και να μας προσεχετε περισσοτερο. Δεχθειτε μας με τις αδυναμιες μας κυριες μου!!!!!

  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    κοίτα να δεις που κάποια στιγμή, σε καμια 10-αριά χρόνια, θα είμαστε στο ίδιο κελί και θα κοιταζόμαστε αμήχανα.

Comments are closed.